preskoči na sadržaj

Osnovna škola Strožanac

 > Psiholog
vijesti

MEĐUŠKOLSKO NATJECANJE U EMOCIONALNOJ PISMENOSTI

Autor: Helena Bilić, 22. 11. 2017. 10:31

Mjesec borbe protiv ovisnosti u našoj zemlji obilježava se svake godine od 15. studenog do 15. prosinca. Cilj je upozoriti javnost na problem zlouporabe svih sredstava ovisnosti te pute šire društvene akcije promicati zdrav način života. Središnji događaj ovogodišnjeg obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti u našoj županiji bilo je 1. međuškolsko natjecanje u emocionalnoj pismenosti koje se održalo upravo 15. studenog 2017.

Spomenuto natjecanje je dio dugogodišnjeg javnozdravstvenog projekta „Pretežno vedro“ ...

 [više]

DAN RUŽIČASTIH MAJICA

Autor: Mia Grbavac, 25. 2. 2017. 17:34

U sklopu Tjedna psihologije, naša škola obilježila je, 22. 02. 2017., Dan ružičastih majica koji je i ujedno Nacionalni dan borbe protiv vršnjačkog nasilja.

Učenici i djelatnici škole, oblačenjem ružičaste majice, zajedno su rekli STOP nasilju i obojili na jedan dan školu u ružičasto. Okupili su se ispred škole i zajedno stvorili milenijsku fotografiju koja najbolje prikazuje kako su se dobro zabavljali (Foto: Mario Tandara).

Ova aktivnost proširila je veliki val pozitivne energije među djelatnicima, djecom i cijelom školom što je još jednom potvrdilo da djecu trebamo učiti primjerom ponašanja odraslih.

 [više]

ŠKOLSKI PSIHOLOG – što on radi, tko mu se sve može obratiti?

Autor: Mia Grbavac, 2. 11. 2016. 17:41

Što je posao školskog psihologa? Bavi li se školski psiholog samo učenicima ili je tu i za roditelje, nastavnike,…? Je li istina ono što se priča po školi, da u psihologa idu samo loši učenici? Za koje probleme se ja mogu javiti školskom psihologu?

 

Zasigurno si barem jedanput postavio sebi ili drugima ovakvo pitanje. U tekstu koji slijedi pokušat ćemo ti objasniti ukratko što radi školski psiholog i zašto on uopće postoji u našoj školi? smiley

 [više]

 Static HTML

CMS za škole logo
Osnovna škola Strožanac / Blato 1, HR-21312 Podstrana / os-strozanac-podstrana.skole.hr / ured@os-strozanac-podstrana.skole.hr
preskoči na navigaciju