preskoči na sadržaj

Osnovna škola Strožanac

vijesti

Raspored primanja roditelja

Autor: Helena Bilić, 20. 9. 2016. 08:22

Raspored primanja roditelja za školsku godinu 2018./19.

 [više]

Novi udžbenici

Autor: Helena Bilić, 10. 6. 2015. 09:39

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske na temelju članka 23. Zakona o udžbenicima za osnovnu i srednju školu (Narodne novine, broj 27/10, 55/11, 101/13, u daljnjem tekstu Zakon) objavljuje Konačne liste odabranih udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava prema odabiru stručnih aktiva u školama (u daljnjem tekstu Konačna lista).

Splitsko-dalmatinska županija

o.š. Strožanac-Podstrana

 [više]

Priprema djeteta pred polazak u školu

Autor: Gordan Lovrić, 12. 2. 2015. 12:32

U školskoj e-knjižnici je objavljen priručnik za roditelje o pripremi djeteta pred polazak u školu.

 [više]

Internet

Autor: Helena Bilić, 2. 2. 2010. 12:43

– Vaše dijete ima pravo na privatnost, ali vi morate znati s kim vaše dijete ostvaruje komunikaciju putem mobitela i interneta, e-mail komunikacija vašeg djeteta vam treba biti poznata.

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 Lektire s Interneta

Na inicijativu i uz potporu Ministarstva obrazovanja, znanosti i športa, a u realizaciji "Bulaja naklade" i Hrvatske akademske i istraživačke mreže CARNet, na adresi http://lektire.skole.hr objavljuju se cjelovita djela hrvatskih i stranih pisaca s popisa obvezne školske lektire i šire.

Knjige su besplatno dostupne učenicima i studentima, te njihovim nastavnicima i profesorima.

U prvoj fazi projekta objavljeno je oko 200 knjiga, te obilje multimedijskih sadržaja kao što su zvučni zapisi i video materijali. Cilj projekta je da na Webu budu dostupne sve osnovnoškolske i srednjoškolske lektire - ukupno preko tisuću naslova!

Za pristup sadržaju morate se prijaviti svojim AAI@EduHR elektroničkim identitetom, kojega ste dobili u svojoj školi ili ustanovi.

Sve to možete naći na stranici edu.hr

Pogledajte što vam nudi Nikola Tesla i učilica

 

Današnja mladež

„Današnja mladež je pokvarena do dubine svoga srca. Mladi su izopačeni i lijenčine. Ne slušaju roditelje i stalno piju. Neće biti sposobni sačuvati našu kulturu. Ne gajim više nikakve nade za budućnost naše zemlje bude li današnja mladež sutra na vlasti, jer je ta mladež nesnosna, bezobzirna i jednostavno užasna“.

Ovaj je citat nepoznatog autora zapisan u Egiptu 2000 g. prije Krista, a slični citati su nađeni u Babilonu 1000g. prije Krista i u Grčkoj oko 700g. prije Krista."

Slično se govori i o današnjoj mladeži. Pomozimo im da lakše odrastu! Biljeske uz financijska izvjesca za 2014. godinu.doc
 Biljeske uz financijska izvjesca za 2014. godinu.xls
 Novi udzbenici .xls
 Novi udzbenicip (1).xls
 PLAN NABAVE - 2014.xls
 PLAN NABAVE - 2015.xls


CMS za škole logo
Osnovna škola Strožanac / Blato 1, HR-21312 Podstrana / os-strozanac-podstrana.skole.hr / ured@os-strozanac-podstrana.skole.hr
preskoči na navigaciju