preskoči na sadržaj

Osnovna škola Strožanac

 > Obavijest
Vijesti

SANDUČIĆ POVJERENJA

Autor: Mia Grbavac, 27. 1. 2017.

U sklopu projekta „Reci i ti STOP nasilju“ u školski atrij postavljen je SANDUČIĆ POVJERENJA te će uskoro učenici na našoj web stranici dobiti i on-line verziju sandučića.

Poruka za učenike:

Dragi učenici, 

svima nam je ponekad teško i muče nas različite stvari. Osjećamo se tužno, ljuto, povrijeđeno, razočarano, usamljeno, bespomoćno. To su samo neki od osjećaja s kojima se susrećemo kada imamo problem i nismo sigurni kako ga riješiti. Nekada razgovaramo s drugima, a nekada šutimo i čekamo da ta bol prođe... 

Želimo vam reći da niste sami i da može biti drugačije. Postoji mjesto na kojem možete podijeliti svoje misli, osjećaje i želje. 

Sigurno ste primijetili da je u našoj školi postavljen sandučić povjerenja. Nalazi se u atriju škole, označen je žutim papirom.

U sandučić možete ubaciti pitanja o svojim problemima ili prijedloge vezane uz školu. Pišite i ako vas muči nešto u životu, u školi ili izvan nje. Posebno nam prijavite sva ponašanja za koja mislite da nisu u redu prema vama ili prema drugima te prijavite svako nasilničko ponašanje koje doživljavate ili vidite pored sebe.

Možete se potpisati, ali i ne morate, iako savjetujemo da bi bilo bolje da se potpišete kako bi što brže i bolje mogli riješiti problem koji vas muči.

Također, sandučić povjerenja moći ćete pronaći i na našoj web stranici škole. Popunite polja i odgovor na vaše pitanje stići će vam e-mailom. Na vaša pitanja i probleme odgovarati će stručna služba škole: psihologica, pedagogica i logopedica.

Još jednom vam ponavljamo i naglašavamo da možete pisati bez ikakve brige: vaše ime i problem ostaju s nama!!!

 

Ne muči glavu, nego piši! Mi želimo čuti što te brine! Želimo ti pomoći!

Dvije glave su mudrije od jedne!

 

ZAJEDNO MOŽEMO UČINITI NAŠU ŠKOLU JOŠ BOLJIM MJESTOM ZA ŽIVOT!
CMS za škole logo
Osnovna škola Strožanac / Blato 1, HR-21312 Podstrana / os-strozanac-podstrana.skole.hr / ured@os-strozanac-podstrana.skole.hr
preskoči na navigaciju